Männikkö

Männikkö

Männikkö on vuonna 2012 remontoitu, 49-neliöinen mökki Lohjanjärven rannalla. Se sijaitsee rinnetontilla ilta-auringon puolella. Metsäisellä tontilla kasvaa korkeita mäntyjä ja loppukesästä pihapiiri tarjoaa mustikkaa niin marjamaitoon kuin piirakkaankin. Autolla pääsee aivan rakennuksen viereen. Kallioinen ranta on n. 30m päässä mökistä, hiekkapohjainen ja loivasti syvenevä.

Lautarakenteisessa mökissä on eteinen, puulämmitteinen sauna, pukuhuone, olohuone, keittiönurkkaus sekä makuutilat neljälle (kaksi alkovia). Tarvittaessa viides lomailija mahtuu vuodesohvalle.

Equipment

Kamiina, sähköhella, jää-pakastinkaappiyhdistelmä, sähkölämmitys, mikroaaltouuni, tv, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, kaasugrilli sekä keittiövarusteet 6 hengelle.

Environment

Mökin edustalla on 35 neliön terassi, jolta avautuu kaunis maisema Lohjanjärvelle. Ilta-auringon lämmössä on leppoisaa grillailla ja jäähdytellä saunan jälkeen. Rannassa on soutuvene ja laituri. Mökiltä löytyy pelastusliivit turvalliseen veneilyyn. Pihalla on puuliiteri ja kuivikekäymälä.

Area49m2
Beds4+1
Bedrooms2 alcoves
Drinking waterwith canister from the main building
Saunawood heated
Washing facilitycarry water (electric pump in the summer)
ToiletDry toilet
Heatingelectric, wood-burning stove
Distance to shore30m
Distance from parking lot4m
Additional remarkshillside plot, steps to shore

Prices

  • Kesäviikko kaudella 2020 (sesonkiviikot 25-35) 590e. Vaihtopäivä maanantai!
  • Viikonloppu (PE-SU) sesongin ulkopuolella 270e
  • Arkipäivät sesongin ulkopuolella 120e. (minimivaraus 2 yötä)

Extra services

  • Liinavaatteet + pyyhe 15e/hlö
  • Towel: 5e/person
  • Final cleaning: 80e
Back To Top