Karkalin Kaiku

Karkalin Kaiku

Address: Suurniementie 422, 08100 Lohja

Karkalin Kaiku on avara ja tilava huvila, joka sijaitsee Natura-luonnonsuojelualueen rajalla, Lohjanjärven rannalla. Tontti on Suurniementien päässä ja pihaan paistaa ilta-aurinko. Neljässä makuuhuoneessa on petipaikkoja yhteensä 8 hengelle. Yläkerran yhteisissä tiloissa on lisäksi kaksi sänkyä. Sekä ala- että yläkerrassa on vessa. Pesutiloissa on suihku ja puulämmitteinen sauna. Olohuoneessa katto on korkealla ja massiivinen takka tuo lämpöä pimeään vuodenaikaan. Hyvin varustellussa avokeittiössä yhdessä kokkailu onnistuu leppoisasti ja pitkän ruokapöydän ääreen mahtuvat kaikki kerralla syömään.

Equipment

dishwasher, refrigerator, electric stove and oven, washing machine, central vacuum cleaner, microwave, coffee maker, kettle, toaster, tv and dishes for 12 people.

Environment

Nurmikkoisella pihalla on grillikatos ja puuvaja. Päätyterassin riippumatossa voi nautiskella ilta-auringon lämmöstä ja laineiden liplatuksesta.  Matala ranta ja mökin pihapiiri sopii hyvin ajanviettoon lasten kanssa. Mökiltä on rantaan 30 metriä, jossa käytössänne on kaksi soutuvenettä ja laituri. Pihasta ei ole näköyhteyttä naapuriin.

Area 90m²
Beds 8+2
Bedrooms 4
Drinking water Drilled well
Sauna wood heated
Washing facility shower
Toilet 2 x wc
Heating sähkö, varaava takka, ilp
Distance to shore 30m
Distance from parking lot 4m
Additional remarks suitable for family parties

Prices

Kesäviikko (sesonkiviikot 25-35) 1190e. Vaihtopäivä perjantai!
Viikonloppu (PE-SU) sesongin ulkopuolella 500e
Arkipäivät sesongin ulkopuolella 190e (minimivaraus 2 yötä)

Extra services

Liinavaatteet + pyyhe 15e/hlö
Towel: 5e/person
Loppusiivous 120e

Back To Top