Karkalin Kaiku

Karkalin Kaiku

Osoite: Suurniementie 422, 08100 Lohja

Karkalin Kaiku on avara ja tilava huvila, joka sijaitsee Natura-luonnonsuojelualueen rajalla, Lohjanjärven rannalla. Tontti on Suurniementien päässä ja pihaan paistaa ilta-aurinko. Neljässä makuuhuoneessa on petipaikkoja yhteensä 8 hengelle. Yläkerran yhteisissä tiloissa on lisäksi kaksi sänkyä. Sekä ala- että yläkerrassa on vessa. Pesutiloissa on suihku ja puulämmitteinen sauna. Olohuoneessa katto on korkealla ja massiivinen takka tuo lämpöä pimeään vuodenaikaan. Hyvin varustellussa avokeittiössä yhdessä kokkailu onnistuu leppoisasti ja pitkän ruokapöydän ääreen mahtuvat kaikki kerralla syömään.

Varustelu

Takka, ilmastointi, WiFi, astianpesukone, jääkaappi, pakastin, juomakylmiö, kiertoilmauuni, pyykinpesukone, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin, smart-tv ja astiasto 12 hengelle. Etukäteen sovittaessa paikalle saadaan tarvittaessa astiat 24 hengelle esim. perhejuhlia varten.

Tavaraluettelo

Ympäristö

Nurmikkoisella pihalla on grillikatos ja puuvaja. Päätyterassin riippumatossa voi nautiskella ilta-auringon lämmöstä ja laineiden liplatuksesta.  Matala ranta ja mökin pihapiiri sopii hyvin ajanviettoon lasten kanssa. Mökiltä on rantaan 30 metriä, jossa käytössänne on kaksi soutuvenettä ja laituri. Pihasta ei ole näköyhteyttä naapuriin.

Pinta-ala 90m²
Vuodepaikat 8+2
Makuuhuoneet 4
Juomavesi oma porakaivo
Sauna puulämmitteinen
Peseytymistilat suihku
Vessa 2 x wc
Lämmitys sähkö, varaava takka, ilp
Etäisyys rantaan 30m
Etäisyys parkkipaikalta 4m
Muuta huomioitavaa soveltuu perhejuhlien pitoon

Hinnasto

Kesäviikko (sesonkiviikot 23-35) 1390e. Vaihtopäivä perjantai!

Arkipäivät kevätaikaan alkaen 240e/vrk (minimivaraus 2 yötä).

Viikonloppu (pe-su) sesongin ulkopuolella alkaen 590e

Arkipäivät sesongin ulkopuolella 190e/vrk (minimivaraus 2 yötä)

Juhannus 2023 on jo vuokrattu.

Lisäpalvelut

Liinavaatteet + pyyhe 18e/hlö
Pyyhe 5e/hlö
Loppusiivous 120e

Back To Top