Siivousohje

Siivousohje

Lomakohteen siivouksesta loman lopussa huolehtii asiakas itse, ellei asiasta toisin sovita. Loppusiivouksen voi tilata varauksen yhteydessä.

Varaathan loppusiivoukseen riittävästi aikaa. Loppusiivous tulee tehdä kokonaisuudessaan lähtöpäivänä.

Loppusiivoukseen kuuluu, että astiat tiskataan ja laitetaan paikalleen, roskat viedään jätepisteeseen, tyhjät pullot ja – tölkit viedään pois tai jätetään niille varattuun astiaan ja huonekalut laitetaan paikoilleen. Matot ja lattiat imuroidaan. Tahrat poistetaan lattiasta ja pöydät sekä tasot pyyhitään kostealla liinalla sekä WC pestään. Pesutilat ja käymälä siivotaan.

Ruokatarvikkeet viedään pois tai ne viedään jätepisteeseen. Tulipesien tuhkat tyhjennetään tuhka-astiaan.

Piha-alue ja grillipaikka jätetään siistiin kuntoon. Vedä vene kunnolla maihin ja kiinnitä se puuhun.

JOS OLET VARANNUT LOPPUSIIVOUKSEN…

Tilattuun loppusiivoukseen tai lomakohteen vuokrahintaan sisältyvään loppusiivoukseen ei sisälly astioiden tiskaus, astioiden paikalleen laitto ja roskien vienti. Lisäksi asiakkaan on vietävä tyhjät pullot ja tölkit pois tai niille varattuun astiaan ja laitettava huonekalut paikoilleen. Ruokatarvikkeet on vietävä mukana tai ne on vietävä jätepisteeseen.

JOS OLET VARANNUT MEILTÄ LIINAVAATTEET…

Mikäli olette vuokranneet liinavaatteet ja pyyhkeet, tulee ne jättää pinoon sängyn päälle. Varmistathan, ettei peitoissa ja tyynyissä ole tahroja.

JOS MUKANASI ON LEMMIKKI…

Karkalin Kaiku ja Männikkö sopivat myös lemmikkien kanssa lomailuun (max. 2 eläintä). Pidäthän kuitenkin huolen, etteivät lemmikit oleile sängyissä. Muistathan poistaa lemmikin karvat mökistä/kalusteista ja jätökset pihapiiristä ennen lähtöäsi. Istuintekstiilit kannattaa suojata, jotta tekstiilit eivät vahingoitu ja karvojen siivoaminen on helpompaa. Huolehdithan myös, että lemmikki ei aiheuta vahinkoa mökissä tai pihapiirissä. Asiakas vastaa kaikista lemmikin aiheuttamista vahingoista suoraan omistajalle.

JOS JOTAIN RIKKOUTUU LOMANNE AIKANA…

Ilmoitathan asiasta mahdollisimman pian. Näin meille jää aikaa hankkia uusi rikkoutuneet tilalle ennen seuraavien vieraiden saapumista.

MUUTA HUOMIOITAVAA…

Tupakointi on kielletty kaikissa lomakohteen sisätiloissa. Asiakas on velvollinen maksamaan lomakohteen siivoamisesta aiheutuvat kulut siinä tapauksessa, että lomakohteen sisätiloissa on tupakoitu tai siivousta ei ole suoritettu tai se on suoritettu puutteellisesti ja lomakohteen omistaja joutuu huolehtimaan siitä ennen seuraavan asiakkaan saapumista.

Back To Top