Vuokramökit

Vuokramökit

Yleistä Suurniemessä lomailusta

 1. Varaajan tulee olla vähintään 25-vuotias. Lomakohdetta saa käyttää enimmillään se henkilömäärä, joka on ilmoitettu lomakohteen kuvauksessa vuodepaikkamääränä tai mitä lomakohdetta varattaessa on sovittu. Juhlista ja muista tilaisuuksista, joissa lomakohteen henkilömäärä tilapäisesti ylittyy, tulee sopia ennakkoon omistajan kanssa.
 2. Minimi vuokrajakso sesongin ulkopuolella on 2 yötä.
 3. Viikonloppu vuokrataan kokonaisuutena perjantaista sunnuntaihin.
 4. Kesäkaudella mökeissä on kiinteät vuokrajaksot
  • Karkalin Kaiku – perjantai klo 16.00 seuraavaan perjantaihin klo 12.00
  • Männikkö ja Hietikko –  maanantai klo 16.00 seuraavaan maanantaihin klo 12.00
  • Tikkaranta – maanantaista klo 12.00 seuraavaan sunnuntaihin klo 16.00
 5. Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun (20% vuokrahinnasta) tai ennakkomaksun ja loppusuorituksen yhdellä kertaa. Loppusuoritus maksetaan viimeistään neljä viikkoa ennen loman alkua.
 6. Vuokraan sisältyy varatun lomakohteen käyttöoikeus varatulle ajalle. Normaalit energiakulut, kalusteet, keitto- ja ruokailuastiat, ruokailuvälineet, patjat, peitot ja tyynyt sisältyvät hintaan. Sähköautojen lataus on kielletty!
 7. Kaikissa mökeissä on puulämmitteinen sauna ja kesäaikaan käytössänne on kaasugrilli sekä soutuvene. Mökiltä löytyy myös pelastusliivejä.
 8. Avaimet noudetaan maatilamme päärakennukselta. Ilmoitathan arvioidun saapumisaikanne loman alkua edeltävänä päivänä.
 9. Vuokravälineiden käytöstä mökillä tulee sopia etukäteen. 
 10. Liinavaatteet eivät sisälly hintaan. Voitte tuoda omat liinavaatteet tai vuokratkaa ne mieltä. Sängyissä ei saa nukkua ilman lakanoita!
 11. Loppusiivouksen voi tehdä itse tai voitte varata siivouksen etukäteen meiltä. Mökiltä löytyy imuri sekä siivousaineet ja -välineet.
 12. Tikkarannassa, Männikössä ja Hietikossa ei ole juoksevaa vettä. Saunavesi saadaan kesällä sähköpumpulla järvestä ja juomavettä saa maatilan päärakennukselta.
 13. Tupakointi on sallittua vain ulkona. Mökin terassilta löytyy tuhkakuppi.
 14. Avotulen teko on kielletty, eikä mökeillä saa käyttää kynttilöitä tai ulkotulia.
 15. Annathan varpaidesikin lomailla, etkä kulje sisällä ulkokengissä.

Jos lomalle lähtee myös lemmikki

Karkalin Kaiku ja Männikkö sopivat myös lemmikkien kanssa lomailuun (max. 2 eläintä). Pidäthän kuitenkin huolen, etteivät lemmikit oleile sängyissä tai yläkerrassa (Karkalin Kaiku). Muista poistaa lemmikin karvat mökistä/kalusteista ja jätökset pihapiiristä ennen lähtöänne. Istuintekstiilit kannattaa suojata, jotta tekstiilit eivät vahingoitu ja karvojen siivoaminen on helpompaa. Huolehdithan myös, että lemmikki ei aiheuta vahinkoa mökissä tai pihapiirissä. Asiakas vastaa kaikista lemmikin aiheuttamista vahingoista suoraan omistajalle. Lemmikkien tuomisesta pitää sopia mökkivarausta tehdessä.

Etäisyys Suurniemestä:
Lohja 19 km 26 min
Espoo 58 km 53 min
Helsinki-Vantaa 78 km 1 h 03 min
Helsinki 77 km 1 h 10 min
Turku 119 km 1 h 26 min
Tampere 207 km 2 h 28 min
Back To Top